STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   Paraguay   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Korsets Seier 19. september 1986

 

Skolestart og misjonærsamling i Paraguay

 

Jostein Janñy

  

- Vær frimodig og sterk, og mist for all del ikke motet! vitnet misjonær Anna Strømsrud friskt under skolegudstjenesten i Atyra, Paraguay, der også de norske misjonærene var samlet sammen med skolebarna og de nye lærerne.

15 skolebarn var møtt fram ved starten av det nye skoleåret, der rektor Johan Juliussen og Jostein Janøy med familier ble hilst velkommen av feltrepresentant Lars Førland.

 

Rektor Johan Juliussen minnet bama om fortellingen om Paulus som ble stenet, og vennene hans som slo ring om ham for a hjelpe ham. - Slik må også vi slå ring om hverandre når noe leit skjer, når noen snakker stygt om andre eller når vi har det vanskelig, sa Juliussen.

Flere av misjonasrene deltok med sine vitnesbyrd. Både Palma Sjølund og Cyril Pedersen minnet barna om nødvendigheten av å holde seg nær til Gud og leve sammen med ham hele livet.
Og Anna Strømsrud fortalte om Guds inngrep under en akutt forgiftning nylig.

- Jeg var så dårlig at jeg trodde jeg skulle dø og motet var i ferd med å synke, men så fikk jeg noen indianere til å salve og be for meg. Motet vendte tilbake, og Gud gav meg den kraft og styrke jeg behøvde. Så la oss være frimodige i både medgang og motgang.

Framgang i Paraguay

Etter samlingsgudstjenesten som ble festlig ledet av misjonær

 

 

 

 

Rudolf Larsen, var det deilig middag for alle gjestene på den norske skolen. Og på ettermiddagen ble det tradisjonelle misjonærmøtet avviklet, der flere aktuelle saker ble behandlet, blant annet nye utfordringer blant indianerne.

- Det er stor åpenhet i Paraguay i dag, sier Lars Førland til K.S. - Folk hører og tar imot. Og det er stort behov for nye arbeidere, både bibellærere, misjonærer og evangelister som kan bryte nytt land. Særskilt gledelig er det å følge de ungdom-
mene som ble vunnet for noen år siden, som nå vokser opp og ser sitt ansvar. Noen av dem går nå på bibelskole i Asuncion samtldig som de er med i virksomheten og bærer ansvar, sier Førland begeistret.

Ja, arbeidet i Paraguay er i utvikling og det frie evangeliet blir
nå presentert for store folkemengder, bl.a. gjennom fjernsyn.

Den amerikanske evangelisten Jimmy Swaggart er på TV hver
uke i Paraguay med radikal omvendelses-forkynnelse, og det bi
drar naturligvis til et viktig plogarbeid for evangeliet.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com