STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

                                                                                    

Brev fra Cesar, elev på bibelskolen ITF, juli 2012

Villa Elisa, 9. juli 2012

Jeg heter Dan Christian Benitez Caballero. Jeg er 18 år gammel. Jeg kommer fra Tekoha Porâ, distriktet Nueva Toledo, Caaguazu-fylket, 350 km fra Asuncion.

Mine foreldre er Aparicio Benitez Benitez og Epifania Caballero de Benitez. Jeg har fem brødre og to søstre, og min familie arbeider i jordbruket.

Min far er eldste i menigheten, og spiller gitar.

Jeg ble født i en kristen familie, som er meget fattig, og fra jeg var liten har jeg sunget. Jeg liker å synge og lese, og i 2003 ble jeg døpt; jeg var da 10 år gammel. Da jeg var 14 år gammel, begynte jeg å lede ungdoms-møtene. I min menighet er det 22 medlemmer.

 

Jeg kom hit til ITF for å bli bedre kjent med Guds Ord. Og virkelig, det har hjulpet meg mye, for hver dag oppdager jeg noe nytt i Bibelen. Det hjelper med til å leve som et Guds barn.

Min målsetning for dette året er å avslutte studiet som jeg holder på med, selv om det iblant er vanskelig, men som et Guds barn kjemper jeg, og jeg vil kjemte til siste slutt. Neste år er min målsetning å undervise mine søsken i troen, slik at de først kan bli trofaste i menigheten, og deretter dra ut og evangelisere og hjelpe trengende, skoler etc..

Kjære pastor i min lokalmenighet Iglesia Filadelfia Indigenista (indianermenigheten): mange takk, pastor Ignacio Gimenez, og lederne i Fortuna-kolonien, Curuguaty, og jeg takker også for støtten til dette studiet som vi holder på med, og vil avslutte, og jeg tror at med deres og Guds hjelp skal jeg nå målet som jeg har bestemt meg for.

 

ORGINALBREVET

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com