STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

                                                                                    

  Sendebrev fra Kjellaug januar 4. januar 2013


Kjære Venner!        

Ønsker dere alle et Velsignet Nyttår med Guds fred! 

 

Til tross for regnet søndag, 30. desember, hadde vi en enestående festmiddag på kvelden med 7 dekkede bord!  Vi hadde besøk av 3 politimenn.  To hadde sine hustruer med også.  De er frelste og tilhører en organisasjon som heter Cristopol Paraguay.  De er satt i brann for å vinne andre politifolk for himlen.

De blir med oss på en Vekkelseskampanje vi tenker å ha fra 22 - 24. februar i friluft like foran Kirken vår.  Vi vil da innby alle fra Politisjasjonen 4 kvartal fra kirken vår!  Takk til Gud, så finnes det nå flere frelste innen denne kategorien!  Vi ber om inderlig forbønn, også om fint vær de dagene!

Pastor Teodoro har vunnet flere i sin slekt for Jesus i året som gikk ut!  Hans eldste bror, Gervacio, er nå helt bestemt på å følge Jesus, og hans yngste bror, Ricardo, som har vært frafallen i mange år, vil nå komme tilbake med sin familie.  Tidligere var han en ivrig evangelist.  Vi venter han på søndag til møtet vårt!  Så fint det er å vinne sine egne. Pastor Teodoro vil nå begynne virksomhet i bygden der han ble født, ikke langt ifra byen San Bernardino.  Han besøkte sine slektninger der for noen dager siden, så vi er i forbønn om at de alle må bli frelst!  

Og jeg ber og gråter at mine nære også må søke Jesus mens der er tid! 

 

 

 Fra desember måned av har jeg ikke adgang til min konto.  Jeg venter på en brikke som er underveis i posten, slik at jeg kan få takke de forskjellige for gaver!  Hvis jeg får mail, så vet jeg det!  Jeg kan ta ut penger så lenge det er noe på mine konti!  Du som venter på en takk fra meg:  Den vil komme siden når jeg kan åpne konto på  min PC.  Ha meg unnskyldt for dette!

Imidlertid takker jeg på forhånd alle som husker på meg!  Gud skal lønne enhver tilbake!

På tomtene foran kirken, der vi skal ha møtekampanjen i februar, står det kun igjen halvparten av rentebeløpet, altså ca. kroner 6.500,-. (gs.5.000.000) .  Så jeg er Gud takknemlig og alle dere som har hjulpet til!

 

Min far, Leif, fyller 95 år den 7. januar.  Det skal feires imorgen, lørdag 5. januar,  Så jeg hilser også her min far så hjertelig med Dagen.  Jeg var hjemme i Norge i juni for min 70 års dag, så jeg får nå tenke på ham og dere som feirer, og ønske min far og dere alle søsken og kjære Guds rike velsignelse!

 

Vi har mange planer for dette året, og ber om Guds ledelse i alt!

 

Stor klem til dere alle fra

 

Kjellaug Palma 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com