STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Lambare den 1. februar 2012

Kjære Misjonsvenner!            

Guds rike fred og velsignelse bli dere rikelig til del!                                                                              

Som jeg skrev forrige gang, skal vi ha en stor Møtekampanje i slutten av februar.  Vi ser fram til denne med stor forventning til Herren!  Vi ber om fint vær den 22-24. februar.  Hver lørdag kl.15oo har vi bønn i kirken vår.  Forrige lørdag var 5 Politimenn sammen med oss.  Ellers har vi morgenbønn fra 6 - 7 mandag, onsdag og lørdag.  Gruppen har økt, og det gleder meg!

Vi trenger økonomi til denne kampanjen, og jeg er så frimodig å be om hjelp!  Kansje noen kan hjelpe oss?  Alltid har det kommet hjelp i rett tid!

I kveld skal vi besøke en familie som trenger et møte med Herren!  De har kommet på avstand.  I går besøkte vi også to familier.  Vi ber om Herrens inngripen til frelse!

Forrige søndag kveld var det Stormøte i Hovedmenigheten Filadelfia, Asunción, med stappfullt hus.  Mange Vitner ble innsatt til tjeneste for Herren!

I neste uke skal vi ha Konferanse mellom de 3 Hovedmenighetene til Filadelfia, Ypacarai, Asunción og Indianermenighetene.

Temaer for konferansen: 1)Lederskap  2)Pastoren og hans familie.

Konferansen blir avholdt på Bibelskolen ITF.  Vi har fått ny direktør, Felipe Osorio (sønn til Juan Osorio).  Husk han i bønn og elevene dette året!

 

 

 Den andre uken i januar tok jeg ferie 7 dager sammen med pastor Teodoro, hans kone Maria Liz og datteren Maria Ester på 15 år.  Syntes jeg trengte disse dagene å koble ut etter et hardt arbeidsår.  Det gjorde godt! Men jeg kom i underbalanse økonomisk av den grunn!l

Som jeg nevnte sist, har jeg kun igjen å betale kr. 6.500,- på tomtene foran kirken.  Det er her vi skal avholde Møtekampanjen i slutten av februar.

Neste skritt blir å gjerde inn tomtene, med en port mot gaten Amanecer og en imotsatt retning mot gata Kara-kara!

Vi har så mange utfordringer i dette året, og trenger stor visdom fra Gud, det gjelder Ungdomsarbeidet, Barne-arbeidet, Søstermisjon og Utposter med sine utfordringer!

Husk meg i bønn!  Jeg takker Herren som satte meg til tjenesten, og ber om at jeg fortsatt kan få være en kanal til Velsignelse i Paraguay!

 

Kjærlig hilsen deres utsending,

Kjellaug Palma   

Postadresse:  Casilla de Correo 4060,

Barrio San Antonio, 

2420 Lambaré. PARAGUAY

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com