STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

 Sendebrev fra Rudolf april - mai 2013:

 

På besøk i Curuguaty-området (06)

 

Landskapet langs vegen til Curuguaty

Lørdag 11. mai dro jeg sammen med Samuel Gimenez til indianerkoloniene i øst. Jeg leide prosjekt-bilen, men hadde ikke lyst å reise alene, i tilfelle problemer på vegen. Brukte ca 4 timer på turen til Curuguaty. Besøkte endel i indianermenigheten og andre, og på kvelden var jeg sammen med dem på møte i Fortuna. Der var en liten flokk samlet. Det er utrolig kjekt å treffe dem igjen. Men de står virkelig i en hard åndskamp. Noen problemer er store og nesten uoverkommelige. Alikevel er de optimistiske.

 

Lederen, Ignacio Gimenez, pleier å si når jeg snakker med ham på SKYPE-telefon: "Ikke vær engstelig! Vi har kontroll!". Det er jo bra at de ser det slik. Men arbeidet er fremdeles svært svakt, og de trenger vår støtte i lang tid framover.

På søndag begynte det å regne, så etter noen besøk, dro vi tilbake til Asuncion. Det er lite en får gjort når det regner. Vegene blir svært glatte og gjørmete.

Den siste uken ble en skikkelig regn-uke. Temperaturen falt betydelig, spesielt på nettene. Men om dagene var det omkring 20 - 25 grader, og riktig deilig, også når det regnet. Det er høst-tid i Paraguay. 

 

 Tilbake til hovedside

Neste side

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com