STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

 Sendebrev fra Rudolf april - mai 2013:

 

På besøk i Atyra og Altos, og tilbake til Asuncion (09)

 

Ovidio på terassen til "gamleskolen"

På tur til Atyra, regnet det utrolig mye. Vegene ble på noen minutter forvandlet til elver. Men da jeg kom hjelm til Ovidio Julian Perez Vallejos, stoppet regnet. Også han er det virkelig trivelig å treffe igjen. Det er utrolig mange tema å diskutere og prate om! Han viste meg litt omkring på den tidligere skolen. Den blir nå restaurer for å fungere som et senter for norsk og paraguaysk ungdom som vil prove seg på misjonær-livet. Vidar Børjesson er leder for prosjektet.

Deretter dro jeg til Rita og Jorge Arce, pastorparet i IFA, Iglesia Filadelfia, Atyrá. Det gjør en strålende jobb der. Der ble jeg servert deilig kakao og sopa (salt maiskake).

Tilslutt var jeg innom Lars Lars Førland og kona. Vi fikk da noen trivelig timer sammen, hvor vi mimret endel over fortiden...og mye annet.


Ved 20-tiden dro jeg tilbake til Asuncion.
 

 

Torsdag var det bare 12 - 15 gr, men sol. Formiddagen benyttet jeg til å gjøre noen innkjøp. Man vil alltid at en tar med seg syltetøyet guayaba, litt chipita-brød etc..

 

Siste torsdag i Paraguay var jeg på kvelden i selskap hos Juan Pablo Gamarra . Han fylte år. Vi fikk deilig asado, og hadde en hyggelig kveld sammen rundt bordet på kjøkkenet.

Juan Paulo og kona

Da jeg dro tilbake til motellet, fikk jeg følge med en annen familie. Å kjøre på de mørke vegene alene, er ikke alltid like trivelig. Her er MANGE overfall.....

 

Fredag morgen leverte jeg bilen tilbake til prosjektet. Jeg fikk følge til flyplassen. Turen hjem gikk uten problemer. Men ventingen i Amsterdam - fra 1200 til 2000 - er lang. På Torp ble jeg møtt av Taina, Gabriel, Rosi og Ruben.

 

Tilbake til hovedside

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com