STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

14. juni 2014

Hilsen fra Kjellaug

På besøk i fengsel

Kjære Venner!  Guds fred!

 

Jeg kommer nettopp tilbake fra en dagstur for å besøke en innsatt i fengselet nær byen San Jose og San Ignacio i Misiones, Sør Paraguay.  Vi dro avsted tidlig før kl. 06.00, en familie på fire, meg og pastor Teodoro som kjørte.  Min bil ble forliten til så mange pasasjerer.

Alt skulle være greit, bil med nye dekk og godt kontrollert, men etter en times tid kjøring kom det et merkelig smell.  Jeg gikk ut for å se om bilen var punktert, men nei, alt så greit ut, men jeg kjente gummilukt, og det kom merkelige lyder.  Vi fant omsider et verksted, og det ble skiftet ut "Centralizador cardang".  Jeg vet ikke hva det kan heter på norsk.  Vi ble først ganske engstelige, men vet at Gud alltid har kontroll.  Bilen ble helt perfekt, og vi kom til fengselet i 12 tiden.  Visitt-tiden var 09.00 til 15.00.

Dette er et fengsel med 500 innsatte.

Den mann vi skulle besøke, ble nå frelst og kunne se at det var Guds vei at han ble tatt for sin ugjerning begått for 29 år siden.  Da han skulle fornye sitt Identitetskort (cedula), ble han tatt.  Nå ber vi om at han snart skal bli løslatt!  Gud tilgir og forandrer mennesker!

 

Vi hadde med oss trekkspill og gitar, og fikk siden gå til en paviljong (avdeling) med 180 mennesker, de fleste ganske unge.  De stod oppstilt en rad på begge sider av avdelingen.  Vi håndhilste på alle sammen, og så begynte sangen, for en begeistring! 

 

Disse har bestemt seg for JESUS!  Noen besøker dem jevnlig.  Slik begeistring og hjertelig sang opplever vi ikke på våre møter.  Tårene bare rant.  Vi ble så grepet av å se hva Gud gjør!  Han kan forandre mennesker!  Vi hadde noen korte ord til dem, og så lovpriste vi Jesus i sang.  Det var mektig å oppleve!

Vi kommer nok til å ta flere besøk hos dem! 

 

I morgen, den 15. er farsdag her i Paraguay, så jeg har kjøpt inn gaver som jeg skal pakke inn i morgen tidlig.  Andre ordner med mat, og jeg skaffer en kake, og vi håper at noen fedre til barna vi gir mat også kan komme tilstede!

 

Uken fra 23. juni begynner jeg undervisning på Bibelskolen igjen, og gleder meg til dette!

Vil sende dere bilder når taket er lagt på spisesal og kjøkken bak kirken.  Om en ukes tid vil det stå klart om det ikke regner,

 

Vi har hatt skrekkelige oversvømmelser i Paraguay på mange steder.  Folk må flykte fra sine hjem, og nå setter kulden inn, og gjør det enda verre!

 

Kjære venner, be for oss at vi kan få hjelpe både menneskelig og åndelig!

 

Hjertelig hilsen

Kjellaug Palma 

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com