STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

GUDS FRED OG VELSIGNELSE! 

Kjellaug Palma Sjølund

  August 2014

"Men alle tings ende er kommet nær.  Vær derfor sindige og edrue, så dere kan be!"     1. Pe 4:7

"Og han sier til meg: Sett ikke segl for de profetiske ord i denne bok!  For tiden er nær!      Åp 22:10      

 

Vi er nærmere frelsen enn den gang vi kom til troen!  Det er uhyggelig å følge med alt som skjer idag både i Israel og Irak og andre steder!  Vi er nære bortrykkelsen, og det er om å gjøre å være reiseklar og evangelisere alt det vi kan mens det er mulig!

 

Den 14. august fra kl. 19 til 15. august kl. 19.  var det felles bønn for Guds folk i skolen Gutenberg.  Masse folk kom til stede for å be og andre med sine bønnebegjær!  Nytt for i år, er at vi forskjellige menigheter delte ut innbydelse for å komme tilstede med sine bønnebegjær.

Jeg var ikke inne i hovedsalen før kl. 19.30 den 15., for da hadde vi felles Natverdsmåltid!  Velsignet!

Bak i klasseværelser hadde vi 4 - 5 bord i hvert rom, hvor folk kom med sine bønne-emner.  Jeg var ved et bord fra kl. 19.oo til 24.3o, og var tilbake kl. 9.30 til kl. 19.oo den siste dagen.  Det gjorde noe med meg!  Tenk å få be med så masse mennesker, og få kjenne all nød og sorg!  Ja, vi tenker nå å komme sammen månedlig vi som var der til forbønnstjenesten!  Kjære venner, det var mektig og alvorlig!

Jeg avsluttet undervisning på Bibelskolen ITF torsdag ettermiddag, og det gjenstår nå å rette eksamener!  Jeg gjentar:  Det gleder meg alltid å få undervise de Unge som skal fortsette tjenesten for Jesus hvor han leder den enkelte!

I går hadde vi stor feiring i Lambare for barna som får bespisning hver lørdag.  Det var ca. 100 barn som gledet seg med gaver og få hoppe i Gummibalong som capelanene

 

(politifolk) satte opp og passet på i gaten.  Og så var det varm sjokolade og kjeks.    Mange voksne var der også.

I ettermiddag skal vi ha vårt søndagsmøte kl. 17 i kirken vår " Filadelfia Nuevo Amanecer", og vi gleder oss!

Ungdommen fortsetter å øve og synger og spiller så herlig i møtene,  Be inderlig for dem at de må bli bevart for Jesus!

 

Til slutt:  Be inderlig for pastor Teodoro Escobar.  Han var gjennom en undersøkelse på tirsdag, og skal ha behandling en månedstid for så å bedømme om han må innlegges for en operasjon i tarmen.  Han er sykemeldt en tid fremover.  Gud er mektig!  Han holder på med behandling for å løse opp trombosen i årene i ene foten etter overfallet i 2009.  Derfor var det også umulig å operere øyeblikkelig.  Vi må snakke med legen som har kontrollen med trombosen!  Takk til Salem i Skudeneshavn som sendte midler til colonskopien nylig.  Gud lønne dere rikelig igjen!  Det dere gjør mot en av mine minste, har dere gjort mot meg, sier Jesus i sitt Ord!

 

Byggingen står stille for tiden,  Når Herren tillater vil vi ta forskaling og mange ting som mangler, men vi har taket fra mur til mur og inntil kirkeveggen bak, og det er en lettelse.  Vi trenger vinduer og dører, inngang og utgang for vann til kjøkkenavdeling, men det må vente .......!

 

Det viktigste for pastor Teodoro og meg er sjelers frelse, så vi har mange planer for å få redde folk for himlen, og takk till Gud, nye kommer til!

 

Hjertelig hilsen deres Utsending,

Kjellaug Palma  

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com