STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 Sør-Amerika-tur mars - april 2015: ASUNCION

  

Det er alltid trivelig å komme tilbake til Asuncion. Det meste er jo som  før, samtidig som man ser at det foregår mange store bygningsarbeid, både på veger og hus.

I 1976 bodde vi i byen, og har siden vært mye her, så det er litt som å komme hjem igjen. Folk er hyggelig og nyskjerrige på oss. Hva gjør vi her? Og det gir jo anledning til trivelige samtaler.

Mars er jo starten på høsten, så det er ikke så veldig varmt. Alikevel kan det fort bli omkring 35 grader midt på dagen, mens kveldene er kjøligere.

 

 

Vi er jo endel rundt og besøker venner. Spesielt i Roque Alonzo, der vi bodde i 2005 - 2007. Det er alltid trivelig å møtes.

Vi var sammen med disse vennene på 1. påske-dags-møtet. Kirken er ikke stor, og det er ikke så mange venner her, men det er godt å se deres trofasthet.

Første søndag var vi på møte i Centro Familiar. Der var det svært mange samlet. Stilen er moderne, men budskapet det samme.

Nedenfor finner du en liten film fra Asuncion, og en annen fra Centro Familiar.

 

 ASUNCION sentrum (6:18 min)

 

 Fra Centro Familiar (3:43 min)

TILBAKE til oversikten

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com