STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Kjære, kjære venner!                            

Sendebrev mars 2019

Guds rike velsignelse og fred!

Etter en stor regnværsdag, tar jeg nå «pennen».  Bilen min står på verksted fra tirsdag, men skal bli ferdig i morgen håper jeg!  Det var noe så galt med styringen.  Steingatene og hull i asfalten tar på bilene her.  Jeg må tenke  på å bytte bil.  Den er 2010 modell, og jeg kjører daglig ganske mye.  Har nettopp fornyet førerkortet.  Pga. alderen min, må jeg ha årlig psykologisk test i tillegg til det vanlige med syn og hørsel.  Heldigvis går det bra! (Synsprøven uten briller pga. operasjonen)

Vi har flyttet bespisningen for barn tilbake til hovedkirken i Lambare.  Derfor begynte vi først denne lørdagen den 9. mars.  Vi innviet spisesalen etter opp-pussing, og så har vi fått utvidet toalettet for menn som var det eneste vi har hatt til nå.  Loven sier at ved bespisning for barn må det være også et alene for kvinner, og det stod ferdig på lørdag til alles glede.  Vi takker Gud for muligheten til å fullføre dette arbeidet.

Fredag forut var det storrengjøring, og jeg malte tre langbord mens de andre ryddet vekk alt etter opp-pussingen.

Pastor Teodoro Escobar ble operert den 21. februar for tumor i tykktarmen, men det er ikke kreft, heldigvis.  Etter 14 dagers behandling med spesiell kost, er han nå reist bort for rehabilitering et par måneder.

 

Legen anbefalte dette!  Så vi som er igjen har nok å stå i med.. Jeg ber om forbønn for Teodoro.  Det følger mye smerter etter denne opperasjonen, men det går over etter en tid.

Vi har mange planer for arbeidet fremover, og ber Gud om hans ledelse.  Forskjellige forkynnere besøker og hjelper oss!

Vårt årlig jubileum for menigheten den 17. april, men i år vil vi feire det etter Påske, søndag den 28. april.

 

Jeg følger spent med hva som skjer i Venesuela. Vi ber og venter på Guds inngripen!

Vi kan forstå at vi lever i «endetiden» før Jesus kommer!  Det hender så mye på mange steder, så vi må be for og med hverandre slikk at kan gjøre det Herren vil i denne tiden!

 

Så en hjertelig takk for midler og forbønn!  Herren velsigene hver enkelt!

 

Hjertevarm hilsen fra meg

Kjellaug Palma

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com