STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Instituto Teologico Filadelfia, Asuncion, Paraguay den 7mai 2014

 

TILBAKE TIL OVERSIKTEN

 

Olga Marcel Gomez Mendez

 

Guds velsignelse, venner i Norge!

Jeg har den ære å presentere meg for dere: Jeg heter Olga Marcel Gomez Mendez, og er 20 år gammel. Jeg kommer fra byen Coronel Oviedo, Caaguazu-fylket, og tilhører Filadelfia-menigheten, med hovedsete i Asuncion.

Oppgaver som jeg har, er å lære barna i søndagsskolen, samt å hjelpe pastoren med renhold i menigheten, og i aktiviteter som vennene har.

 

Mitt ønske er å tjene Herren, og litt lenger framme hjelpe ungdommer som har forlatt Guds veg, og de som ikke kjenner Gud, og bruke det som jeg har lært på Instituttet, og slik tjene Gud i ånd og sannhet.

Jeg vil også takke dere for at dere har gitt stipend slik at vi kan studere, og slik bli bedre kjent med Guds Ord, og er en dyrebar skatt som fornyer oss dag for dag, og at når jeg avslutter her på ITF, så kan jeg hjelpe min pastor og lære ungdommene det jeg har lært.

Det er mitt ønske at Herren fortsatt velsigner deres liv, deres familier, og gir framgang i tjenesten. Må den Hellige Ånd alltid lede dere.

Med hilsen

Olga-Maricel

  

ORGINALBREVET (KLIKK)

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com