STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 Årlige bibelkurs en nødvendighet i Paraguay.

     Oddmar Byberg / 1973

 

,,

 

 

 

 

 

 

 

"Skal jeg være hjemme, eller skal jeg til bibelkurs?"

Dette store og aktuelle spørsmål opptar mange av våre ungdommer for tiden. Ennå er det ubesvart.

Behovet for et årlig bibelkurs ble drøftet på misjonærmøte i oktober. Hva kan vi gjøre for at vare unge venner kan gjøre større framskritt  på veien?  I hver venneflokk vokser det fram emner som kan bli Ordets budbærere en dag (eldstebrødre, ledere og evangelister). Som misjonærer kjenner vi en stor gjeld til dette folket: Det jeg ikke ser, må du lære meg, Job. 34,32.

 

 I fjor ble det holdt et kort bibelkurs i en av våre menigheter, men bare 20 ungdommer fikk anledning til å være med. Det var en fryd å ha dem rundt langbordet med sine notisblokker. Ordet ble mottatt med iver og begeistring. 10 minutters fri til gitarspill og sang var nok til a klarne tanker og sinn mellom hvert studium.

Målet vårt i år er å innby det dobbelte antall, også dem som ikke fikk anledning i fjor. Vi kalkulerer med at ca. 75 kr. pr. elev skulle vi klare å realisere programmet.

 

Bibelkurset bør holdes på nyåret, mens det ennå er skoleferie. Om du kan hjelpe en elev til å komme til kurset, er vi glad for snar hjelp. Vi skal sende innbydelsen for deg til vedkommende.

Flere av misjonærene vil delta som bibellærere og gruppeledere. Måtte Ordet spire i Paraguays ungdom og bringes videre ved dem.

Oddmar Byberg

Misjonskasserer: Marton Kristoffersen, Skjæveland, 4310 Ganddal.

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com