STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

                                                                                       

 Korsets Seier ,fredag 23. september 1988

 

Ny menighet i Villarrica, Paraguay

 

Josef Iversen

 

Vi har ordnet arbeidet i Villarrica som en selvstendig menighet, og tror dette var den riktige veien å gå. Vi er glad for det omfang arbeidet allerede har fått. Med den kontakten vi har fått med en karismatisk gruppe i Cornel Oviedo, teller, når dette skrives, vårt arbeid her ca. 30 troende døpte venner.

Det var i månedsskiftet august/september 1987 vi flyttet hit til Villarrica sammen med vennene Cristina og Oscar Diaz. Cleto Romero ble det første faste virkestedet, men etter hvert åpnet det seg for virksomhet i Carayao og her i Villarrica, hvor vi bor.

6. desember i fjor kunne vi ha vår første dåp på vårt nye felt. Fire nyfrelste venner ble begravet med Kristus i Cleto Romero. 25. mars i år kunne vi så ønske den første velkommen som medlem her fra selve byen Villarrica, og på selveste stiftelsesdagen for menigheten ble den første fra stedet Carayao døpt.

Dagen da menigheten ble ordnet opprant med herlig varmt vær, og lokalet vi hadde leid for anledningen fyltes etter hvert av forventningsfulle venner. Lars Førland var første taler.

   

 

Inspirert og opplagt talte han om menigheten i Bibelens lys og om menighetens forskjellige funksjoner.

Flaminio Mesa representerte menighetene her ute, og talte om de nødvendige egenskaper en evangelisk arbeider i Kristi menighet er i behov av. I avslutningen ble Oscar Diaz innsatt som forstander for den nye menigheten med oss misjonærer, som virker her som medarbeidere.

Etter en herlig sør-amerikansk lunsj som vennene i menigheten hadde ordnet i stand, drog vi til bekken Gervasia i nærheten av tettstedet Mbocayaty. Her ble fire nyfrelste venner døpt i vann av den nyinnsatte forstanderen.

Ved siden av den vanlige undervisningen følger den nye menigheten et studium av Guds ord etter et system som kalles SEAN, og to ganger i uken sendes et ti minutters program over Radio Guaira, støttet av IBRA.

Vi sender våre beste hilsener til alle dere der hjemme. Takk for forbønn og økonomisk støtte.

Snart kommer vår dyrebare frelser i sky. Tenk for en herlig dag det skal bli!

Husk den nye menigheten i deres inderlige forbønner.

Deres i Kristus Gunvor og Josef Iversen

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com