STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

23. mai 2008

 

Kjelleug Palma Sjølund

 

 

Kjære Misjonsvenner!        

GUDS RIKE VELSIGNELSE BLI DERE RIKT TIL DEL!

Mye har hendt siden sist jeg skrev!  Vil idag bare oversende mail jeg nettopp har sendt til mine søsken!  Det brenner i mitt hjerte for sjelers frelse, og nå ser det ut de kommer.  Jeg har bedt Gud om ti menn til den nye kirken, selvfølgelig med deres familier, og jeg er nå i god kontakt med tre familier.  Og de 4 skolene rundt oss her.  Tre har over 1000 barn hver, så jeg tror Herren skal velsigne oss med å redde mange barn, familer for Herren.

Iblant er det forlite tro i å investere for himlen, men Gud velsigner en glad giver, og englene rapporterer i himmelen alt vi gjør med glede for Herren,

Deres i tjenesten for Jesus,

Kjellaug

Fredag 23. mai 2008

Kjære Søsken!  Gud velsigne dere alle rikelig!

Jeg er så frimodig å nevne her mine planer fremover for dere!  Vi vet vi er inne i en tid da det trengs å redde barn og ungdom for himlen, ja alle!

Har i det siste fått kontakt med flere ektepar med problemer som jeg samtaler med, besøker og ber for.  Løsningen er alltlid hos Jesus.

Har nettopp hørt kasset fra Mary K. Baxter, en gudfryktig kvinne som opplevde gjennom 40 dager å bli bortrykket i ånden fra kl.02 - 05 hver natt.  Hun så sin mann og to barn og sitt legeme i soveværelset da Jesus kom for å ta henne med i en bortrykkelse.  Først fikk hun se helvete, høre skrikene, se flammene og markene krype og kjenne den forferdelige lukten.  Folk bad om forbarmelse, Jesus gråt, men fortalte Mary:  Jeg gav dem mange, mange anledninger, men de forkastet mitt kall.  Nå er det forsent.  Den siste natten tillot Jesus at hun var alene i helvete, og hun ropte Jesus, Hvor er du?  Satan svarte henne.  Jesus er ikke her.  Og lo, nå er du her og vil aldri komme ut.  Hun ble pint og brent!  Men så kom JESUS for å hente henne.  Han sa:  Jeg tillot deg å kjenne virkeligheten forat du kan fortelle menneskene at helvete er VIRKELIG!

Tilslutt viste Jesus henne Himmelen, alt stemmer med åpenbaringsboken i Bibelen, hun siterer mange skriftsteder som bekrefter det hun fikk se.  HIMMELEN ER OGSå VIRKELIG!

Jeg har også boken om helvete som jeg ikke har lest ennå, bare hørt CDen.  Hun fikk også se englenes virksomhet.  De registrerer alt som skjer på Jorden.  Det vidundelige er at når et menneske blir frelst, tar de fram boken og med rødfarget ting visker de ut hele fortiden i synd.  Så vidunderlig!  Alt blir rapportert, og gleden er stor i himlen når et nytt navn blir skrevet inn i Livets Bok!

Vi vil være med å redde flest mulig for Jesus!  Og vil bruke alle muligheter for å nå ut med BUDSKAPET!

Derfor, kjære dere, har jeg en visjon i mitt hjerte, det første er :  

Kirkebygget.  Det viste seg å være lite, så derfor i tro til Herren bad jeg dem og utvide med 4 meter fremover til Plattform med Døpebasseng, og 4 meter bak mot gaten, hvor det blir et rom på hver side.  Et til Pastorkontor til høyre og til venstre toaletter.  Foreløpig setter vi opp toaletter bak til høyre mot muren til naboen og veggen til kirken.  Det er nemlig et friareal på nesten 4 meter mellom kirken og det påtenkte:

Kjøkken med spisesal.  Tenker å ha to etasjer der.  Har ikke kostnadene eller endelige tegninger over dette.  Terrengen går nemlig oppover, så det er bra med to etasjer.  I dette bygget er det vi tenker KAFÉ.

Den 21. juni skal vi ha PRE- ARRIBA NIÑOS (Foreløpig OPP MED BARNA!)  Den  19. julli blir den virkelige ARRIBA NIÑOS avholdt på en stor stadio som dere tidligere har sett bilde av mens den var under bygging..  Jeg er med i dette prosjektet i forbønnstjenesten og mer.

 

Pre-arriba niños vil bli avholdt på en plass (5 tomter) like over kirkebygget vårt, på andre siden av gaten i skråningen nedenfor oss.  Jeg har i mitt hjerte at disse tomtene er for oss.  Vi låner plassen foreløpig!  Jeg er så frimodig å lufte mine planer, jeg kjenner sanksjon i mitt hjerte.  Herren vet hvor pengene skal komme fra!

Jeg har i det siste besøkt med andre flere skoler, en med barn fra 8 fattige strøk hvor de lever av å fiske litt i elven.  Nå skal vi med hjelp fra den presbiterianske, koreanske kirken gi hjelp til disse skolene til litt forbedring til disse.  Vi har mange arbeidsgrener.  Mat kommer fra Canadá. 4 kontainere, men en for til Afrika og en til Asia, så først fredag kommer de til tollen i Asuncion, så får vi se når de er klare der,  Men folk her gir rissekker og grønnsaker.  Gud beveger hjertene,  så mange gatebarn blir hjulpet. 

Vi skal også ha besvisning i vår kirke i Lambaré.  Jeg har søkt om frokost om søndagene og ettermiddagsmat på lørdagene, så nå venter vi mens vi arbeider for fullt.

Foleløpig er jeg valgt til å stå for byggingsprosjektet og den åndelige virksomheten i vårt nye kirkebygg her i Lambaré.  Det blir utpost av Filadelfia, Asunción, men vi får lov å kalle det NUEVO AMANECER.

Ukentlig må jeg betale til arbeiderne: 500.000 guaranies.  Jeg har til å betale på lørdag den 24. mai, men da er det slutt.  I tro til at hjelpen vil komme har jeg ikke gitt beskjed om å stoppe neste uke.  Hvis det stopper, vet vi ikke når de blir ledige til å hjelpe oss igjen.  Det er en profesjonal med en hjelper.  De er veldig flinke.  Rammene til vinduene blir ferdige lørdag, så meningen er å sette dem inn neste uke og så gå over hele linjen med jernforsterkning.  Dette jernet må jeg da kjøpe.

Dollaren går stadig ned, så jo fortere jeg får hjelp, til mer rekker det.  500.000 guaranies, tilsvarer i øyeblikket ca. N.kroner 645,-.

Vil du bli velsignet med å betale noen ukers arbeid, så i første omgang kirken kan bli ferdig?

Tilbygget foran mot gaten venter vi med, grunnmuren blir bare lagt om vi får midler.

I første omgang ber jeg om forbønn.  Har kontakt med flere som er i nød.

I ettermiddag skal jeg først kjøre en søster (Feliciana) til røntgen mama og ekkografi.  Hun har flere mistenkelig knuter i brystet og vondt i armen.  Bed om at Herren må gripe inn og helbrede henne.  Hun er kona til eldste sønn av Victoriana Ozuna.  Etterpå skal jeg avsted å drikke maté med et ektepar (katolsk).  Vi skal rette første kapittel av VIDA ABUNDANTE og snakke om det.  De er på randen av skilsmisse pga at mannen drikker, og da forandrer han aldeles personlighet og blir voldelig og spydig.  Ellers er han kjempegrei!  Gud må gjøre et under!  For han er ingenting umulig!

Hjertevarm hilsen fra

Kjellaug

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com