STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Asuncion 7. August 2010

Kjære Misjonsvenner!     

Guds fred og velsignelse!

Ikveld avsluttet jeg undervisning for kveldselevene ved Bibelskolen ved ITF.  Vi har hatt en fin tid sammen!

På mandag begynner jeg undervisning for dagselevene.  Det er alltid en glede og velsignelse å få undervise Guds Ord for ungdom.  Kveldselevene er stort sett eldre elever som er opptatt i arbeid på dagstid!

Vi skulle ha en Vekkelseskampanje fra 17.  til 22. august, men den avlyser vi pga at vi har det skrekkelig kaldt til å være Paraguay.. Den 14. skal vi feire Barnas dag, men det er paa dagtid, så det går bra! 

Vi har også felles Bónnekampanje fra kl.2o fredagskveld til kl.2o lórdagskveld, 13. til 14. august i en skole.

Hele Paraguay (Guds folk i alle menigheter) er i Bónn!  Så vi venter Guds inngripen til frelse og fornyelse!

Det er en stor utfordring å arbeide for Herren, med- og motgang, sorger og gleder!  Jeg takker Herren som har kalt meg til denne gjerningen, og ber om å bli ledet hver dag av Den Hellige ånd!

I ettermiddag kjórte jeg ganske unge til musikkundervisning.  To gutter paa 11 og 13 aar. De skal spille på tromme. En jente på 12 skal spille piano og to ungdommer, Liz skal spille gitar og Monica piano.

Monica begynner en ny periode i Sykepleien.  Hun er flink og takknemlig for all ókonomisk stótte hun får fra Norge.  I morgen skal jeg bli med henne å få tak i ny skoleuniform!  Både hun og Liz er med i Barnearbeidet og leder móter i menigheten, og taler iblant,  Begge har gått på Bibelskolen ITF.

Også i år får vi stótte fra Skudeneshavn til Bibelskole-elev, Gud skal lónne rikelig tilbake, og jeg takker også dere som stótter skolebarn, hjertelig takk!

Når det gjelder kirken, så skal vi straks fortsette,  takket være gaven fra Basaren i Skudeneshavn, og takk til dere alle som trofast stótter med forbónn og midler!

Mye kunne jeg fortelle, men jeg avslutter denne gangen.  I dag er det tre år siden mor dóde!  Ja, det er mange både her ute og der hjemme som har fått hjemlov!

Snart kommer Bortrykkelsen!  Vi skal treffe våre kjære igjen, men stórst av alt:  Vi skal få se JESUS!  Og vi vil ha flest mulig med oss!

 

En hjertevarm hilsen fra

Kjellaug Palma

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com