STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

  3. september 2011.

Misjonsnytt fra Paraguay,                                                                                  

 

Kjære Misjonvenner!                   

 

GUDS FRED!

 

Det er sent på kveld, Kommer fra ungdomsmøte.  I dag tidlig fra kl.8.00 til 17.00 reiste jeg sammen med 2 andre søstre til Hotel Crown i Asunciøn.  Der var vi samlet over 700 kvinner.  Temaet for dagen var:  Prinsipper som kan forandre din familie, økonomi og ditt liv!  Boken vi alle fikk heter:  La mujer que prospera! (Kvinnen som lykkes). Det var ganske allsidig og nyttige ting som ble lagt fram!

 

Ellers ber jeg dere om unnskyldning for ikke å ha skrevet tidligere.  Tiden flyr alldeles fra meg. I forrige uke underviste jeg på Bibelskolen hver dag, og også på mandag, onsdag og fredag på kveldstid.

I denne uken fra mandag til og med fredag var jeg på undervisning fra kl. 8.00 til 17.00, og så på Bibelskolen fra 19.00 til 20.30 tre kvelder som i forrige uke.

 

Så i tillegg møtevirksomheten i kirken vår i Lambaré! I morgen tidlig skal vi ha nattverdsmøte!

Jeg ber om inderlig forbønn!  Det følger mye med det å ha ansvaret for en menighet!  Iblant er det mange oppmuntringer, men også det motsatte, dvs. prøvelser og vanskeligheter som våre medlemmer har.

 

En kveld på Bibelskolen i forrige uke da jeg bodde der mens jeg underviste, ringte telefonen kl 01.00.  Det var pastor Teodoro som hadde fått beskjed om at en syk gutt plutselig døde.  Da ringte jeg til en av elevene for å bli med meg dit.  Vi dro avsted kl.02.30.  Da vi kjørte ut porten, ringte jeg til Teodoro og sa at vi var på veg til ham.  Så ble han og hans kone med oss til familien som hadde sorg.  Jeg ble der noen timer, og så var jeg og eleven tilbake på Bibelskolen kl.05.00, for jeg skulle jo undervise fra kl.8.00.  På ettermiddagen dro jeg til begravelsen, og så tilbake for å undervise på kvelden!

 

Det er mye bønn og forberedelse til COICOM som skal finne sted hos oss fra 18 - 22 oktober.  Det er mye mer enn en Misjonskonferanse, med innrykk fra mange land.  Tusenvis vil bli samlet her i Paraguay!

Gud har planer med Paraguay, så nå forberedes Guds folk!  Igjen, vi trenger forbønn!

 

Takk til deg som står med også med økonomisk støtte!

 

Vil gi dere et Guds Ord som ble så levende for meg: "Ingen som gjør krigstjeneste, blander seg inn i dagliglivets sysler, for han vil gjøre sin hærfører til lags! " 2. Tim. 2:4

 

Er Jesus fornøyd med din og min tjeneste?  Jeg vil så gjerne tekkes Jesus!  Jeg elsker Jesus!

 

Jeg så nettopp en DVD som var tatt opp uti universet, verdensrommet.  Tenk der midt i midten av en stjernevrimmel var det en lysning, og når vi fikk se det nærmere, så var det et stort kors.  Jeg syntes å se et hode også, så kanskje Jesus som ble gjennomstunget var synlig også.  Korset var hvertfall godt synlig! En prikk antydet jorden, så vi er ganske små!  Og likevel har Gud kontrollen med oss hver enkelt!  Det er ganske ufattelig, men sant!

 

En dag skal vi se Jesus, og få takket ham som gjorde alt for å frelse oss!

 

Hjertelig hilsen fr

deres utsending,

Kjellaug Palma

 

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com