STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

                                                                                    

Kjære Misjonsvenn!  

GUDS RIKE FRED OG VELSIGNELSE!

Asuncion 23. september 2012

 

Finner ikke når jeg skrev sist!  Tiden flyr aldeles fra meg, men her kommer noen nyheter:

Jeg har undervist på Bibelskolen, først fra 6 til 17. august (De 5 Mosebøkene), og som dere sikkert har hørt, døde direktøren, Daniel Rivarola, for Bibelskolen den 8. august.  Minnestunden ble holdt på ITF.  Han våknet ikke etter den store kreft-operasjonen.  Det kom på oss som et sjokk.  Han var født i mai 1961.

Gjennom hele september måned har jeg også undervist kvelds-elevene tre kvelder/uke.  Så da avslutter jeg Johannes Evangelium med dem kommende onsdag.  Dag-elevene underviste jeg 10 - 14 september(Bibelens geografi)

 

Den 24. juli døde moren til Maria Ester Escobar.  Hun fikk hjernedød etter mye sykdom, kun 50 år gammel.  P.g.a. morens sykdom, ble Maria Ester adoptert av sin onkel, pastor Teodoro Escobar og hans kone Maria Liz.

I går kveld feiret vi 15-årsdagen til Maria Ester.  Hun er en fin ung jente som har valgt å følge Jesus!

Pastor Teodoro har mye smerter i ryggen etter overfallet i 2009.  Han må nå ha streng behandling, for det er ikke så lett å operere.  Hans diagnose er: LUMBOCIATICA por DISCOPATIA  (L-III, L-IV,-L-V, L V S, Hernia de Lumbosacro L-IV,-L-V.  Han må ha ortopedisk, medisinsk og fysioterapi behandling over  minst 8 mndr,  så husk han inderlig i bønn!

 

Frem til nyttår får vi hjelp av to pastorfamilier som er til stor velsignelse!  For 14 dager siden gikk de på hus-evangelisering, og det skal fortsette om en ukes tid!

 

 For en måned siden begynte vi å koke middag til barna hver lørdag i kirken vår.  En søster koker i hjemmet sitt, så henter vi grytene i bil, for vi har ikke kjøkken ennå i kirken vår.  Vi ser frem til den dagen vi har kjøkkenet!(Tidligere gav vi barna ettermiddagsmat i forbindelse med søndagsskolen, og det vil fortsette)

 

Den 8. oktober vil jeg bli operert for "ilke" på stortærne.  Det blir på Adventistsykehuset, og legen så røntgenbildene, og deres teori, er at man skal gå så snart som mulig etterpå.  Vil ta den operasjonen mens min sykeforsikring er gyldig.  På tirsdag får jeg vite hva det vil koste.  Blir liggende to dager på sykehuset.  Ber om deres forbønn at dette må gå bra!

 

Vi har besøkt flere utposter til Filadelfia, og f.k. lørdag og søndag blir det å reise til Campo 9 for møter, så husk på oss!

 

Fra 4 - 6. oktober drar Maria Liz og jeg til Atyra (Marianela) for en stor kvinnekonferanse.  Og så på søndag 7 nattverdsmøte før operasjonen min.

 

Så gleder vi oss også over at Jørgen Cloumann besøker Paraguay igjen!

 

Husk:  Vi har ikke her vårt blivende sted!  Vi er på vandring, og svært nære vårt mål!  La ingen ting på jord ditt hjerte binde og hindre veien til ditt rette hjem!

 

Hjertevarm hilsen

Kjellaug Palma


 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com