STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

 Kjære Misjonsvenner!

 Lambare, Paraguay 2. November 2013

"Miskunn og fred og kjærlighet bli dere rikelig til del!"  Jud 2

 

"Du kunngjorde meg livets veier, du vil fylle meg med glede for ditt åsyn" Apg 2:28

 

Det er igjen en tid siden dere hørte fra meg.  Så nå prøver jeg igjen å samle meg om skriving.  Dagene er liksom altfor korte, tiden flyr fra meg!

 

I formiddag til tross for kraftig regn, kom barna for bespisning.  Forrige lørdag hadde vi også legebesøk for dem, og det blir nytt legebesøk neste lørdag!

Jeg var på pastorsamling fra kl. 8.oo til kl. 11.oo her i Lambare.  Nytt lederskap er valgt, og vi brenner for å redde Lambares befolkning for himlen!

Pastor Teodoro er nå bedre, og var også med oss i formiddag.  Jeg har kjørt han til 45 behandlinger for ryggen i en tid fra mandag til fredag hver uke.  Nå prøver han å kjøre selv med "stive korsett".  Husk han inderlig i bønn!  Han er kun 49 år, og har ennå et bein med blodpropp fra år 2009 som en spesiell lege skal behandle.  Vi venter på disse blodprøvene som ble tatt for å begynne behandling.  Som dere vil forstå, koster hans behandling mye, og jeg takker dere som hjelper meg med utgiftene!  Det røyner på økonomien, men til idag har vi hodet over vannet!  Takk til Gud som alltid sender hjelp i rett tid.

Syke som Teodoro kommer i kontakt med på sykehus, ringer stadig og ber om besøk og forbønn.  I forrige uke besøkte vi en dame på Radiumhospitalet oppgitt av kreft. 

 

 Hun skulle bli opperert i går pga. smertene, men var ikke sterk nok, så opperasjonen er utsatt.  Hennes ufrelste mann er nå en god venn av Teodoro, og vi ber om at han må bli frelst snart.  Slik er det flere tilfeller!

En pastor  Neri Acosta (som ble befridd fra stoffmisbruk, satt i fengsel mange ganger) er nå en åndelig far for Teodoro og skal hjelpe han i mitt fravær!  Jeg reiser hjem til Norge for et kort besøk for å se om far som blir 96 år i januar.  Kommer hjem 7. desember og reiser igjen den 17. januar etter planen.

Vi har nå dåpsundervisning, og tenker å ha Dåp den 24. november! I morgen er det Nattverdsmøte og neste helg tenker vi å ha en Utflukt for menigheten, og håper på fint vær!

Ungdommen skal ha et spesielt møte for oss den 17.  De har hatt musikk-undervisning av Denis Velazquez noen måneder, og øver veldig nå!

 

Den 1. desember blir det avslutningsfest for Bibelskole-elevene, og så står reisen min for døren, og det er mye som skal ordnes og betales før jeg reiser!

Gud velsigne alle dere som ber og hjelper oss økonomisk!

 

Hjertevarm hilsen fra

 

Kjellaug Palma

 

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com