STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 KORSETS SEIER april 1969

 

Ny misjonær til Paraguay

 

 »Men for meg selv akter jeg ikke mitt liv et ord verdt, når jeg bare kan fullende mitt løp og den tjeneste som jeg fikk av den Herre Jesus, å vitne om Guds  nådes evangelium! Ap.gj. 20,24.

Disse ord av Paulus er ransakende og sterke, men jeg kjenner at de er sanne også for mitt vedkommende.

Jeg ber Jesus om alltid å få være tro mot ”Han som frelste oss og kalte oss med et hellig kall, ikke etter våre gjerninger, men etter sitt eget forsett og den nåde som er oss gitt i Kristus Jesus fra evige tider!” 2.Tim. 1,9.

Jeg er vokst opp i et troende hjem, fikk tidlig se meg som en synder, og er så lykkelig fordi jeg fikk gi mitt barnehjerte til Jesus. Nøden for de ufrelste ble lagt ned i meg. Jeg ville så gjerne at mine skolekamerater, slekt­ninger, naboer, - ja, alle skulle få del i denne herlige frelse som Jesus har til veiebrakt.

Etter hvert har tankene mine gått mer og mer til dem som aldri har hørt om Jesus, og jeg har en lengsel etter å bringe disse frelsens budskap. Det er nå med et bevende hjerte jeg går inn i Herrens tjeneste blant folket ute i Paraguay så snart veien ut er klar.

Gleden jeg kjenner ved å lyde Jesus kan ikke uttrykkes i ord. Det er stor nåde å få vie sin tid og sitt liv til ham.

Bønnen har en veldig makt. Jeg vil derfor be dere, kjære venner, å huske også på meg.

Kjellaug Sjølund.

 

 ANBEFALING.

Det kom ikke som noen overraskelse på menigheten da søster Kjellaug Sjølund offentliggjorde sitt misjonskall. Hennes alvorlige og gudfryktige ferd, sammen med hennes målbevisste og besluttsomme innstilling, hadde forlengst ført den tanke i noen og enhver at søster Kjellaug bar på et misjonskall. Søster Kjellaug er opp­vokst i et godt kristent hjem og er pinsevenn i tredje generasjon, og er godt rustet for sine framtidige oppga­ver på misjonsmarken. Vår søster har en sterk kjensle for den åndelige nød i verden og dessuten har hun sykepleier-utdannelse, som sikkert kommer godt med i tjenesten. For tiden virker hun om bord i M/S ”Fredsbudet”. Da søster Kjellaug nyter stor tillit både i og utenfor menigheten, er det en glede for oss etter en enstemmig beslutning å stille oss som utsendermenighet. Vi anbefaler vår søster på det varmeste til vennenes forbønner og praktiske støtte. Det er vårt håp å få sende søster Kjellaug ut til Paraguay i løpet av høsten.

For menigheten Salm Skudenes­havn,

Odd Huseby, forstander.

Konrad Jakobsen, eldste Jakob Hansen, eldste Leif Sjølund, eldste.

Venner som ønsker å være med å støtte søster Kjellaugs misjonsgjeming i Paraguay, kan sende midlene til adr:

SALEM PARAGUAYMISJON, 4280 SKUDENESHAVN. Postgirokonto nr. 317351

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com