STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier 28. januar 1981

 

Åndsutgytelse i Asuncion, Paraguay 

 

I begynnelsen av hvert år pleier pinsemenigheten   Filadelfia   i Asuncion å innby til konferanse. Forstandere, evangelister, eldste-brødre og medlemmer ellers fra alle utposter møter opp. Vi kommer sammen for å studere Guds ord. Vi har gleden av å ha mye ungdom iblant oss. Konferansen i år ble avholdt fra 5. til 11. januar. Som bibellærer hadde vi kalt pastor Eliseo Oscar Romero fra Buenos Aires, Argentina.

Sjelden har vi opplevd Herrens nærvær så mektig. Det ble en uforglemmelig uke. Hver dag frydet vi oss over å se hvordan Herren frelste syndere, helbredet syke og døpte lengtende mennesker i den Hellige Ånd og ild. I alt 30 venner mottok sin åndsdåp. Blant dem hørte vi barn prise Herren i fremmede tungemål,

Den siste dagen i høytiden ble ekstraordinær. Vi fikk høre vitnesbyrd fra en bror som var blitt frelst og helbredet fra kreft ved å lytte til vårt radioprogram som går ut hver søndag med støtte fra IBRA Radio, Sverige. Hans kone så underet som skjedde med hennes mann, og kom søndag kveld til møte i Filadelfia. Det var første gang hun kom til et evangelisk møte. Hun gikk frem og ble frelst, og øyeblikkelig ble også hun døpt i den Hellige Ånd. Jesus frelser, helbreder og døper i den Hellige Ånd og ild! Han er i går og i dag den samme ja, til evig tid. All ære og pris og takk tilkommer Herren.

Juan Osorio Alderete pastor 

 

 Fire pastorbarn åndsdøpt på en gang!

Fra utposten hvor jeg arbeider i Pto.Pte. Franco, kom åtte venner til konferansen. Av disse ble fire åndsdøpt, og jeg ber Herren om at den ild som ble tent, ikke må slukne, men spre seg utover traktene her i grensestrøket ved Puerto Stroessner. Dere skulle hørt de brennende vitnesbyrdene fra vennene våre, da disse kom tilbake til Franco! Konen til eldstebroren vår hadde lengtet i mange år etter Åndens dåp, men var nesten gått seg trett og tenkte at dette ikke var for henne. Hun mente hun måtte være fornøyd med det hun hadde fått. Men så skjedde det at Herren møtte henne på en forunderlig måte. Hun oppmuntret da alle til ikke å gå trett, men søke Herren. Datteren til pastor Juan på 13 år sa til meg: Jeg er så glad, og jeg har fått en særlig kjærlighet til de utreiste og nød for dem.

En pike på 9 år sa: Å, jeg vil alltid tjene Jesus! Jeg er så hjertens glad. En annen ung pike uttrykte: Jeg skjønte at jeg ikke kunne leve som en kristen uten denne kraften, derfor begynte jeg å be: Herre, døp meg i den Hellige Ånd!

Evangelist Pereira frydet seg da i alt fire av hans barn ble åndsdøpt i løpet av uken.

Tiden er kort. Jesus kommer snart. Be fortsatt om innhøstning av sjeler her i Paraguay. Det merkes en hunger i folket etter å møte Herren. Vi takker Gud for det som skjer i disse dager.

Hjertelig hilsen Kjellaug Palma Sjølund Misj. kass: Judit Bjørnstad, Syre, 4280 Skudeneshavn.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com