STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier: PYMS ARBEID l PARAGUAY 1998

 

MANGE nyfrelste på 17 dager i Ciudad del Este

 

KJELIAUG PALMA SJØLUND

 

Store ting skjer i Paraguay, i grensebyen Ciudad del Este har Gud ført tusener til korset under en kampanje med argentineren Charlos Anacondia. Det er misjonær Kjellaug Palma Sjølund som rapporterer fra det Gud gjør i byen på Brasils grense, og som har gitt ny tro på vekkelse i Partaguay.

Vi er overveldet! Aldri tidligere har vi opplevd noe lignende i byen vår! Over 4000 (?) nyfrelste på 17 dager. Mange ble helbredet, og masser av mennesker ble befridd fra demoniske krefter, skriver Kjellaug Palma Sjølund.

Mange menigheter deltok

Ca. 30 menigheter har nå fått bunker av adresser til nyfrelste som skal følges opp. Resultatene har vært så store at ordene fra Luk 5,7 passer bra: «De vinket da til langsbrødrene i den andre båten at de skulle komme og ta i med dem. De kom, og de fylte begge båtene slik at de holdt på å synke».

Å, hvor interessant det er å komme inn i hjemmene. Det er stor mottakelse for Guds ord. Masse litteratur deles ut, så vi må nok få økonomisk hjelp for å klare dette! Bibler og studiemateriell går unna som varmt hvetebrød!

Befrielsesteltet

Det er mange besatte mennesker som er blitt befridd under kampanjen. Det var satt opp et «befrielsestelt», der mennesker ble bedt for. Noen ropte, andre ynket seg, mens noen hånlo.

En mann gjødde som en hund, og en del kastet opp, da de onde åndene ble drevet ut av dem. En pike fortalte at hver gang hennes far, som var trollmann kom hjem fra utlandet, innvidde han henne til Satan. En mann fortalte om drikking av blod, og en mor fortalte om sin datter som hadde forsøkt å drepe henne.

 

En ny tid

Men nå opplever vi en ny tid i Paraguay. Sist søndag i Asuncion gikk halve forsamlingen fram til forbønn etter talen. Mange søkte Åndens dåp, og lengselen etter å møte Gud er stor.

De ropte også til Gud for sin familie, at de skulle få oppleve det samme som dem. Det ble mye gråt. De fleste var ungdommer, og mange har en frynsete bakgrunn.

En gutt bekjente at han hadde begått et mord, og at han hadde rømt fra fengslet. Nå tok han kontakt med fengslet for å sone straffen sin.

Er du blitt gal? spurte fangevokteren,  og  kunne  ikke skjønne at noen frivillig kom tilbake for å sone sin straff når de først hadde rømt.

- Nei, jeg er blitt frelst, svarte gutten. Nå er det brutt ut vekkelse i fengslet også.

Det nytter å tjene Gud! For så høyt har Gud elsket Paraguay, at han ga sin sønn....

 

Aldri vekkelse

Paraguay har aldri opplevd en virkelig gjennomgripende vekkelse, opplyser Operation World.

Katolisismen i landet er sterk, og den er oppblandet med overtro og tradisjoner, som hindrer folk å søke Gud.

Majoriteten av protestantiske kristne i landet tilhører innvandrergrupper, som tysktalende mennonitter og lutheranere, ukrainske baptister og koranske presbyterianere.  

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com