STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Paraguay, 17. august  2005.

Kjære Misjonsvenner!           

Guds fred! 

 Søndag den 14. november hadde vi Stor Dåp i Paraguay.  Tallet har jeg ikke ennå, men hvertfall over 1000 i tre svømmebasseng  parallelt.  Og samtidig hadde flere Menigheter Dåp  i sine kirker, så tallet totalt er nok ganske høyt.  Det kommer siden.  Vi har flere dåpskandidater også på venteliste.  Det er resultat etter Festivalen m/Franklin Graham som vi hadde 14. mai.  Er det ikke herlig!

Det fine er at Guds folk nå står mer sammen enn før.  Vi har som før nevnt, bønn kl. 0600 hver torsdag i lokalene, kontorene for Festivalen.  Disse skal fortsette, for vi ser frem til besøket av David Wilkerson som kommer 8 – 10 september for å tale til Forstandere, ledere og deres hustruer.  Fredag forleden hadde vi bønn fra 18 til 24.  Det er flott at Guds folk, at vi går i forbønn.  Jeg er med i en gruppe som ber for Isræl. 

Jeg ble ganske sjokkert av nyhetene jeg tok ut fra www.puentesparalapaz.org  - www.bridgesforpeace.com.   

 

Jeg tror vi må støtte opp i forbønn, og ikke bare  innta en passiv holdning, men be om Guds inngripen at Isræl må erkjenne at Jesus Kristus er Messias, og at de søker Ham!  De trenger vår kjærlighet og hjelp.  Be om fred for Jerusalem!   Vi har sviktet dem før.  De trenger oss!

 

 

I går hendte det at en ungdom José , 17 år, som er en av leieboerne i bakgården der jeg leier i Asunciøn.(Lambaré)  Han kom og hilste på, og jeg forstod at det var noe han ikke riktig fikk fram.  Tenk han ville bli frelst,  Jeg fikk lede ham til Jesus.  Idag fikk han  sin Bibel, og vi hadde en ny samtale.  Be om at han må bli bevart.  På søndag fikk jeg også gleden av å be med en mor fra Cåcupe under Stordåpen.  Hun skal snart med hele sitt hus bli døpt i Itakurubi.

For en ukes tid siden avsluttet jeg undervisningen på ITF.  Vi har en fin gruppe ungdom også i år på Bibelskolen vår.  Jeg tok dem med fredagen til Cerro Lambaré.  Det er det høyeste fjellet vi har i Asunciøn(Lambaré).  Der er vi noen venner som går opp til bønn hver fredag, 6.oo-7.oo,  og Felipe forklarte de unge betydningen av det Frimurerne har satt opp der, og vi bad om at unge ikke må bli fristet til å gå inn i denne farlige organisasjonen (Masones)

I morgentidlig har vi bønn, pastorer her i Lambare, også 6.oo-7.oo.  Etterpå skal jeg til Flyplassen for å ta imot besøk fra Norge som kommer til Atyra.

Vil prøve å  sende med noen bilder fra Dåpen, og en mann som heter Juan, en militær som tenker å gjøre noe spesielt for Evangelisering.

Hjertelig hilsen

Kjellaug Palma

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com