STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 Asunciopn 3. mars 2008

Kjære Misjonsvenner!              

 

FRED ETTERLATER JEG DERE!  Min fred gir Jeg dere.  Ikke som verden gir, gir Jeg dere.  La ikke deres hjerte forferdes, og la det heller ikke gripes av frykt! Joh. 14: 27

 

Når jeg tenker tilbake på mitt besøk i Norge,  opplever jeg stor velsignelse og fred i mitt hjerte!  Det var så godt å møte dere alle sammen!

I San Pablo, Brasil, måtte jeg vente på neste fly da det ble for knapp tid til å sjekke inn.  Der hilste jeg på kona til den Israelske konsulen i Paraguay, fikk hennes telefon og adresse, og vil besøke henne snarest!

Så på den siste flyturen fra San Pablo til Asuncion hadde jeg en alvorlig samtale med en Bolivianer som skulle hilse på sin familie i Bolivia.  Han bodde nå i Sverige.  Jeg merket Den Hellige ånds nærvær.  Ingen ting er tilfeldigheter for den som vil tjene Jesus, Det er Guds ledelse!

Torsdag kjørte jeg til byen Encarnaciøn i Sør-Paraguay.  Det er en 5 -6 timers kjøring.  Før vi starte kl.12.oo måtte jeg kjøpe to nye forhjul på bilen, så det ble litt hektisk!  Hadde med meg pastor Juan Osorio og Gustavo Coronell.  Sistnevnte hadde innlegg i konferansen.  Han er en Bibellaerer, utdannet i Teologi, får støtte gjennom Skudeneshavn til å fullføre sin utdannelse.  Tenk han er oppvokst hos en dame analfabet.  Han vet ikke hvem som er hans virkelige foreldre.  Jeg vil komme tilbake med hans livshistore senere.  Han er så takknemlig for hva Gud fortsatt gjør i hans liv.  Han er et redskap i Guds hånd, har en enestående kone og tre kjekke barn!

Det var så gildt å treffe igjen alle forkynnere fra forskjellig steder der i Enccarnaciøn.  Det er godt med fellesskapet i tjenesten for Herren!

Så begynte Master-kurset med temaet Kosmovisjon fra mandag til torsdag.  Det var ganske anstrengende fra kl. 08.oo til 17.3o hver dag, men så viktig undervisning, og så gildt å treffe igjen studentene fra forrige gang.

Misjonaer Bengt Axell og hans kone Laura reiser i morgen til Danmark pga. Bengt sin helse.  Han har en stor lastebil innredet slik at teamet kan bo i den mens Vekkelseskampanjene pågår.  Denne hans siste kampanje før avreisen ble altså den jeg nevnte i Skudeneshavn.  Denne ble fremskyndet pga. hans reise.  Skulle begynt tirsdag, men det regnet tirsdag, onsdag og torsdag, så først i går kveld startet vi, og fire personer ble frelst, og vi hadde en mektig atmosfaere!  Jeg takker Herren for alt!

I kveld ble også en dame frelst. Vi fortsetter til torsdag, så husk oss inderlig i bønn!  Møtekampanjen holdes i Lambaré, like foran kirkebygget vi håper på å få bygget ferdig snart.

Mercedes innbød mange personlig i ettermiddag,  og innbydelsene fortsetter i morgen!  Så vi håper på stor oppslutning, og at enda flere skal bli frelste!

En ungdom, David Estéban, ringte nettopp til meg og sa han ønsket så veldig å gå på Bibelskolen.  Jeg lovte han støtte som vi får fra Skudeneshavn.  Han er utdannet elektriker, og er svaert aktiv i menigheten både i Asunciøn og her i Lambaré.

Han ble veldig glad for muligheten.  Mandag begynner Bibelskolen  ITF, så han rekker akkurat starten! 

Så en hjertelig hilsen til dere alle med takk for den fine tiden jeg hadde hjemme i Norge!

Kjellaug Palma Sjølund

Varmen slo imot meg, da jeg gikk ut av flyet i Paraguay kl. 16.30 norsk tid (12.30 lokaltid Paraguay) mandag, 18. februar.

 

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com