STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Paraguay, Skjærtorsdag, 2011.

 

Kjære Misjonsvenner!        

 

En lykkelig  Påskehelg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her en liten hilsen før jeg går til møtet i ettermiddag: 

 

Kan tro vi hadde en fin innvielse av kirken vår i Lambaré!  Alle fikk med seg en hilsen som jeg her kopierer på norsk:

 

Og Herren sa til ham:  Jeg har hørt din bønn og ydmyke begjæring som du bar frem for mitt åsyn,  Jeg har helliget dette hus som du har bygget, så jeg lar mitt navn bo der til evig tid, og mine øyne og mitt hjerte skal være der alle dager! I. Kongebok 9:3

 

Et ord som er viktig, kom til meg etterpå: Kongebok 3:9

 

Så gi da din tjener et hørsomt hjerte til å dømme ditt folk, til å skille mellom godt og ondt!.......

 

På lørdagen før innvielsen kunne jeg nesten ikke bevege nakken etter å ha bonet kirkegulvet, men dagen derpå var jeg i full form til å lede det hele.  Jeg var overlykkelig over å høre den flotte sangen, talen osv.  Mange pastorer var tilstede, også Lars Førland (Paraguay misjonær).

 

Det gledet meg å se fullstappet sal.  Og jeg kan fortelle dere at vi begynner to utposter for Lambaré.  Til den ene har vi fått 36 stoler.  På den andre har vi begynt å gi mat til barna, det blir hver onsdag, ca. 100 barn kommer springende med sin tallerken!  Ja, det gleder meg!

 

Midt i prøvelser og vanskeligheter, går Guds sak frem, Takk og lov!  Alle mann var i fullt arbeid i forkant av innvielsen!

 

Takk til alle som har bedt til Herren og ofret!  Jeg måtte ta opp et lån herute for å få alt i land, men det skal gå bra!

Som noen kanskje vet, har en av mine søstre overtatt foreldrehuset i Norge som var mitt.  Jeg skal nok ha borett der, så jeg kan komme hjem på besøk!  Men ved at min søster alt har betalt en god del, kunne Innvielsen av kirken finne sted!  Det er fint å se Guds ledelse i alt!   Gavene jeg fikk ved Norges-besøket gjorde det også mulig!  Takk til alle dere som ofrer til Guds sak! 

 

Så ønsker jeg dere fortsatt en Velsignet Påskehøytid!

Hjertevarm hilsen fra

Kjellaug Palma      

 

Til Kjellaugs hovedside          

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com