STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Asuncion 31. mai 2009

Kjære Misjonsvenn!

Ønsker  deg en Velsignet Pinsehelg!  Vi trenger Pinseilden igjen!  Den er for vår tid også!

Etter flere dagers regn, ser det ut til at Vinterkulden setter inn!  På Barnemøtet i ettermiddag kunne vi derfor servere varm ¨cocido¨, og dele ut skjerf og luer m.m. som tante Jessy sendte med meg ut.  Det ble til stor glede blant barna!

Denne uken, fra mandag til torsdag, var jeg igjen med på Masterkurs i teologi.  Kansje er det den viktigste undervisningen av alt vi har mottatt.  Temaet var: Åndelig lederskap.

(Bevar ditt hjerte framfor alt som bevares, for livet utgår fra det! Ord. 4,23)

Kurset gikk ut på å ivareta vårt indre liv med Gud, vårt hjerte! 

Dessverre er det så mange som ikke avslutter sin tjeneste Godt.  Vi har flere tilfeller også her i Paraguay.  Gråten vil ta meg når jeg tenker på dette! (Pastorer og misjonærer som har måttet gå fra sin tjeneste).  Mens jeg skriver, kommer det til meg et Guds Ord fra Høys 1,6 : ¨ .....De satte meg til å vokte vingårdene, men min egen vingård har jeg ikke voktet!¨ 

Å, hvor vi trenger Guds hjelp, at vi ikke blir så opptatt i arbeidet, at vi ikke har tid for stillhet innfor Herren!

Han som underviste oss denne gangen kom fra New York og heter Tim Adour.  Han sa bl.a. at Carizma og Karakter er to forskjellige ting.  En forkynner kan ha stor carizma men mangle karakter!

Vi har arbeidet på Kirken til nå, og er svært takknemlige for det som er gjort, men nå har vi stopt til det kommer mer midler.  Vi mangler en dør til forat kirken kan være lukket, slik at vi kan oppbevare ting trygt der inne! 

 

 

Den døren som mangler er der man går ut fra dåpsbassenget, det blir på baksiden av plattformen.  Jeg må nok sende bilder for å forklare dette.   Vi har fått Hoveddør foran og Nødutgang.   Vi har ennå ikke begynt på spisesalen for barna bak kirken, fordi det var mer nødvendig det vi nå har utført!  Vi har igjen all forskaling både innvendig og utvendig og glass til vinduene.  Det er grovbygget vi holder på med.  Plattformen er ferdig sementert.  Dåpsbassenget har trappene og utløp for vann iorden, men mangler fliser etc.

Det elektriske er nå lagt inn i veggene, og det planlegges alt dette, før vi tar forskalingen.  Vi gleder oss for hvert møte og takker Herren for det vi har fått hittil!

Så arbeider vi for folks frelse, at Gud skal legge til alle som skal bli frelste!

Jeg har viktige samtaler om Gud med legen som har operert meg i ansiktet.  Alt er grodd, og jeg er glad forat det var rene kanter både til sidene og i dybden, men jeg går til kontroll ennå, og legen skal sjekke resten av huden i ansiktet etterhvert!

På mandagene har jeg begynt å studere hebraisk, og har viktige samtaler med lærerinnen min.  Vi studerer hvis mer Bibelen enn hebraisk, fra kl.18 til 19.  Hun har sine 3 gutter boende i Israel, og viste meg stolt video der de leste fra Toraen.  Det er ikke alle som får gjøre det!

Det er ganske urolig politisk, så husk å be for oss!

Varm hilsen,

deres utsending Kjellaug Palma

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com