STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Nyhetsbrev fra Paraguay 1-2007

Daghjemmet i Pedro Juan Caballero, Paraguay 

 

Takk for den støtten den enkelte av dere gir til daghjemmet i PJC, Paraguay. I dette brevet vil jeg spesielt fokusere på den oppmerksomheten fylkesmannen gav oss mens vi var på besøk på Daghjemmet og skolen.

Mens vi var på daghjemmet finansierte vi en liten fest for barna. Istedenfor noen tørre brødstykker som vi opplevde de fikk om morgenen, fikk de brus og bløtkake på ettermiddag. Det var flott å se hvordan de koste og gledet seg. Men så opplevde vi en stor overraskelse. De ville ha en samling på fredags ettermiddagen hvor en del av mødrene ville komme. Jeg ble bedt om å si litt hvordan vi samler inn penger i Norge.

Når vi kom til denne ettermiddagen, kom over hundre mødre. Alle barna var samlet der og det var ca. 185 barn. Fylkesskolesjefen møtte opp. Ho hadde forresten et barnebarn på hjemmet og var sterkt berørt av virksomheten på Daghjemmet.

Litt forsinket kom en mann med tungt bevæpnede vakter. Vaktene ble stående igjen i porten til Daghjemmet. Inn kom en kjekk mann og det skulle vise seg var fylkesmannen. Under møtet holder han en tale hvor han sier som dette:

Han kunne fortelle at han møtte Alfredo ved en anledning for litt siden. I den sammenhengen spurte han hvordan han fikk penger til driften av det flotte Daghjemmet og skolen de driver i utkanten av PJC. Da kunne Alfredo fortelle at pengene kom i alt vesentlig fra Norge og at undertegnede stod som koordinator for dette arbeidet.

 

 

I sin begeistring over arbeidet sa fylkesmannen at han kunne tenke seg å hilse på undertegnede hvis han en eller annen gang kom til Paraguay og til PJC. Da kunne Alfredo kvittere og si at Cloumann er nettopp nå på vei for å besøke oss. På den måten ble det avtalt et møte denne fredags ettermiddag.

 Etter mye fin sang av barna ble det holdt taler. Og en av dem som holdt tale var fylkesmannen Roberto R. Acevendo Quevedo. Han takket for den interesse og det arbeid norske pinsevenner hadde gjort for folket hans. Spesielt takket han undertegnede for det arbeidet som nå ble gjort for å holde dette viktige arbeidet i gang. Han avsluttet med å ønske at Guds velsignelse måtte øses ut over meg.

Til slutt overrekte han en diplom som dere kan se på baksiden. Det er et vedtak som ble gjort i fylkestinget og er en anerkjennelse for arbeidet som Daghjemmet og skolen representerer. Denne takken gikk til alle menighetene som fremdeles støtter, til alle faddere som støtter og ikke minst til de misjonærer som har startet dette flotte arbeidet. Denne hendelsen var et høydepunkt på vår reise til Latin-Amerika i 2006.

Jeg takker for det gode samarbeidet og den trofasthet den enkelte viser. Videre ønsker jeg dere alle GOD PÅSKE.

Med hilsen

Jørgen Cloumann

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com