STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Korsets Seier 4. oktober 1996

Skomakeren fikk hjelp gjennom KS

 I blant kan Korsets Seier bli til velsignelse langt ut over det man hadde tenkt. Som i Paraguay, der KS' lesere ga en mann livet tilbake.

For tre år siden var Salvador Bernal (48) en oppgitt mann. Han hadde ødelagte hjerteklaffer, og til slutt klarte han ikke å gå. Da misjonærene fikk høre om mannens lidelse, ble det satt inn et opprop i Korsets Seier.

Til vår store overraskelse kom det inn over 30.000 kroner. Det var nok til operasjonen og oppfølgende kontroller, sier misjonær Lars Førland til KS.

Bortsett fra frelsen, er det ingen ting jeg er så takknemlig for som at jeg fikk livet tilbake, sier en smilende Salvador Bernal. Arret over hele brystet er det eneste minnet han har igjen, og det viser han gjerne fram.

Si til leserne som ga penger at det nytter, og at jeg takker Gud for dem hver eneste dag, sier han. 

 

 

 Salvador stiller villig opp når det er behov for en hjelpende hånd. Og han reiser som predikant på utpostene.

Dersom det går som de fleste regner med, blir han valgt til eldste når det snart skal være slikt valg i menigheten. Nå går han i alle fall rundt og kaller seg eldstekandidat Salvador Bernal!

Selv møtte han Gud i Argentina som 19-åring. En venn tok ham med til et evangelisk møte, og den atmosfæren han møtte var annerledes enn ritualene han var vant til i den katolske kirken.

— Livet som evangelisk kristen har hatt en del vanskeligheter, bekjenner han. Han møtte motstand fra katolikkene, men fikk kraft til å holde ut.

Han har vært skomaker i Ypacarai de siste åtte årene, og er ivrig med i menighetens virksomhet. Han stråler over hele ansiktet når han forteller at Gud til og med har gitt dem et nytt barn siden han fikk sitt nye hjerte.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com