STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier 2. juni 1995

 

Glede over misjonsarbeid i Paraguay

 

HARTVIG STORSLETT
  

I slutten av november i fjor kom Eva og Candido Figueredo hjem etter endt periode. Betel, Nøtterøy har stått som utsender fra 1992 etter at Smyma, Kirkenes i mange år hadde ansvar for våre venner. Candido reiste ut i januar for å fullføre overgivelsen av indianerkolonien i Yby Yau til de nasjonale. Til 1994 har de kun vært to år i Norge.

I 1983 tok Eva og Candido over arbeidet i indianerkolonien etter Ole Johs. Jorud. Det åndelige arbeidet i menigheten hadde de allerede drevet med siden 1979. Så ble det et aktivt radioarbeid med støtte fra IBRA. Lokalbygg i Yby-Yau og oppbygging av menigheten der som i dag er en relativt stor menighet. Radioen har en ikke liten betydning her med sin store kassettmisjon.

Denne siste perioden for Evas vedkommende ble viet Bella Vista i en aktiv og fruktbærende tjeneste. Utgangspunktet var å gi sosial hjelp i evangeliets ånd.  

 

Dermed var forkynnelsen og møtevirksomheten som en naturlig følge av dette. Mange utenforstående kom til møtene. Sjeler ble frelst, bl.a. apotekerfamilien der på stedet. Eva opplevde konkret at Herren kalte henne til dette stedet for denne perioden. Radioprogrammene  ble  også sendt på guarani, foruten spansk. Menigheten i Yby Yau har hovedansvaret for virksomheten, de nyfrelste og ganske mange døpte venner på denne utposten. Men det trenges misjonærer som sammen med de nasjonale vitnene kan ta videre ansvar. Det er nasjonale vitner som vil ta ansvar i Bella Vista, men økonomien ligger ikke til rette. Håper at dette kan forandre seg.

Vi i Betel, Nøtterøy føler takknemlighet over at vi sammen med våre støttemenigheter og privatpersoner har fått være med i dette misjonsarbeidet. Vi retter en takk til dere alle som har gjort det mulig, og ønsker Herrens styrke og kraft for våre venner Figueredo videre framover.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com