STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

                                                                                    

 

Korsets Seier 11. september 1971

 

MISJONS-KONTAKT

 

Så er reisepengene kommet, bagasjen som skal sendes i forveien er nesten ferdigpakket, reiseplanene er klare, men reisefeberen uteblir. Kan det virkelig være sant at vi skal få sette kursen nordover igjen mot kaldere og friskere klima, møte familie og venner igjen, leve et mer normalt liv med ungene på skole og fast arbeidstid? Etter å ha ført et så omflakkende og hektisk liv i over fire år, skal det noe til før en omstiller seg igjen.

Vi er nylig kommet tilbake etter en avskjedsvisitt i Paso Cadena. Det er faktisk verst å skilles fra vennene der. Vi bodde jo der i over to år og fant oss godt tfl rette iblant dem. Personlig liker vi bedre arbeidet blant indianerne enn blant paraguayeme. Det er mer allsidig også, for de trenger hjelp både til kropp og sjel. Hva hjelper det å preke Guds ord når magene skriker etter mat? Eller når de sitter og hutrer og fryser i fillene sine? Det er hardt arbeid i Paso Cadena, men å, så interessant! Men det er slett ikke verst her heller, selv om det ikke er så vekslende.

Første uke i august hadde vi bibeluke med evangelisten fra Pedro Juan Caballero (der Bybergs arbeider) som bibellærer. Det var inspirerende og lærerikt for vennene.

 

 

Hvis ingenting kommer i veien, blir altså dette den siste rapporten vi sender her fra Paraguay i denne perioden. Vi mener å være hjemme igjen til månedsskiftet september - oktober. Derfor sier vi: På gjensyn. Takk for alt i disse vel fire årene! Vi har følt at vi har hatt en solid tropp bak oss! Gud velsigne dere rikelig!

Kjærlig hilsen Knut, Ingrid, Øyvind, Ame og Hilde

 

 

Takk, Ingrid og Knut Stuksrud for deres friske og hyggelige hilsen på fallrepet. La meg si dere hjertelig velkommen hjem. Vi kan forstå at avskjeden ikke er lett, men Gud skal nok gi kraft til det også. Men vi tror dere vil nyte ferien hjemme i gamle Norge, og dere trenger det etter deres krevende periode der ute. En god ting for dem som blir igjen er jo håpet om at dere kommer tilbake. Og så viT Herren styrke de andre misjonærene som er igjen. Gud signe både dem og dere. Vel mott her hjemme.

Hans Svartdal.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com