STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

   Informasjon fra indianerkirken i Paraguay, september 2022

 

9. september 2022 / Rudolf Leif Larsen

Som  fortalt annet sted, (se HER!) ble de første månedene preget av pandemien. Heldigvis ble det roligere fra april av.Til tross for usikre tider, har det blitt holdt mange små "kampanjer" rundt omkring, og endel har tatt imot troen, og blitt døpt.

Kvinnene har en egen "bønne-sirkel". De ber, har barnesamlinger, og hjelper folk som har problemer. Her ser du endel av sirkelen:. Her ser du et par bilder fra møte i Fortuna:

 

Margarita sammenmed en av søstrene.

Noen av "søstrene" (las hermanas)

 

 

 

Bibelskolen i Villa Elisa (Asuncion)

I mai kunne vi starte oppnytt skoleår i Bibelskolen. Det var ønske om 15 elever, men man måtte redusere til 10 studenter pga økonomien. Nå er det i hovedsak tidligere elever, nå pastorer / ledere i indianerkirken som underviser sine egne. Vi synes det er bra, for da får lærerne en ekstra gjennomgåelse av stoffet.

Skolen er en del av Bibelskolen ITSTF (Instituto Técnico Superior Teológico Filadelfia - ITSTF) i Villa Elisa (utenfor Asuncion). Skolen i indianerkirken har tilsyn fra den sentrale Bibeskolen. Det koster ca NOK 19.000 pr måned å drive skolen. Vi har midler til å fullføre årets skole i november. For neste år er det ganske usikkert om vi har økonomi til det.

Skulle du ha mulighet til å støtte arbeidet, se HER! Vi anser dette arbeid som svært viktig for framtidens menighet. Det er så mange grupperinger som prøver å få innpass med mange avvikende læresetninger. Bibelkunnskap er derfor svært viktig.

 

 

Elever og lærere i Bibelskolen i Fortuna

 

Elever og lærere i Bibelskolen i Fortuna

 

 

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.co