STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Sendebrev desember 2011 - del 1

 

I oktober ble Latin-Amerikakonferansen avviklet i Larvik. Omkring 100 personer var tilreisende. Det ble en inspirerende konferanse med fokus på fremtidig arbeid i området. Du kan se noen bilder fra konferansen HER!

 

Paso Cadenea

 

Den 19. oktober dro Brit Lajla og jeg til Paraguay. Vi leide prosjektbilen, og dro så de 50 milene østover til indianerkoloniene hvor vi har arbeidet. Vi tok inn hos Rosa Bogado Garcete i Paso Cadena. Hun og mannen har arbeidet i mange år i skolen. Han, Eulalio, døde i 2010. Det var virkelig kjekt å treffe vennene igjen. Skolene fungerer greit, selv om det er mange utfordringer som må løses. I det åndelige arbeidet har det vært endel større problemer. Martin Fernandes har sluttet som leder. Nå blir den ene menigheten ledet av en gruppe på tre stykker, og den andre forsamlingen har Richard som leder. Forholdet er godt mellom disse to gruppene. Vi var på møte begge steder, og det er en trofast flokk som møter opp. Men det er tydelig at de trenger støtte utenfra. I filmene nedenfor kan du se litt fra Paso Cadena.

 

 

 

Neste del>>>>>

 

Tilbake til innholdslisten

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com