STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Sendebrev desember 2011 - del 2

Curuguaty
Etter noen dager dro vi nordover til Curuguaty for å besøke vennene i området. Menigheten i byen klarer seg godt. Det er flere typer pinseforsamlinger, og det er et godt samarbeid mellom de fleste.

 

 

I indianerkoloniene er det endel grupper som samles, men arbeidet er fremdeles svakt. Det er ofte konflikter mellom spesielt ledere, noe som vanskeliggjør arbeidet. Vi var og besøkte Fernando og familien i indianerkolonien Nueva Esperanza (filmen ovenfor). De er av de første kristne i området. Likeså besøkte vi flere av vennene i Fortuna.

I helgen ble det kraftig regn, så vi fikk ikke være med på møte i området, men reiste hjem igjen.

 

Asuncion

 

Vel tilbake i Mariano Roque Alonzo (nær Asuncion) hvor vi bor endel, var vi søndag med på møte i den lille menigheten der, og vi ser at vennene er trofaste. På kvelden var vi i Filadelfia, Asuncion. Bengt Axell var jo pastor der i mange år. Denne kvelden var det minnesamling for ham, ettersom han døde i september. Det var fullt hus, og mange hadde fine minneord om ham. Flere kor og mindre grupper sang, og pastor Vidal Quiniones talte. I perioden 1989 2011 hadde Bengt Axell ansvaret for grunnlegging av hele 38 forsamlinger rundt omkring i Paraguay.

I den påfølgende uken var vi sammen med venner i området. En av dagene ble det stelt i stand en grill-fest, noe som er populært her.

Vi besøkte venner i Atyra og Caacupe, og søndag var vi på møte i Ypacarai (kl 0800!!). Nylokalet var fremdeles ikke ferdig, men det var gjort en hel del siden sist jeg var der (i mai).

 

Neste del>>>>>

Tilbake til innholdslisten

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com