STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

 Sendebrev fra Rudolf april - mai 2013:

 

På besøk i Tobati og Ypacarai  (04)

 

Kirken i Tobati

Onsdag (1. mai) ettermiddag dro jeg til Tobati og besøkte lederen for Filadelfiamenighetene (tidligere norsk misjon), Rosalino Ferreira, og vi hadde en trivelig ettermiddag sammen. Det er jo fint å få høre hvordan arbeidet utvikler seg rundt omkring:

Det er nå nytt lokale i Atyra. I Ypacarai holder deopå å bygge en stor kirke. De mangler midler for å fullføre dette. I Chore bygges kirken ut for tredje gang. Der samles mye folk til møtene. I Pedro Juan Caballero bygges også en stor kirke. I Bella Vista (Nord-Paraguay) er arbeidet tatt opp i gjen, med deres egen misjonærfamilie, fam. Lopez.

 

De har støtte fra blant annet Ypacarai. Det har vært gjort flere forsøk i området, og nå håper vi virkelig at det lykkes å danne en sterk menighet der.

 

På kvelden var jeg på møte i Ypacarai. Her var ganske mange samlet under det store taket på Hogar Norma. På disse onsdagsmøtene er det noen godt voksne menn som leder sangen. De spiller på vanlige kassegitarer, og da helst sanger fra Marangatu Purahei, sangboken som bl.a. jeg var med å lage på '80-tallet. Det var rent rørende å høre de synge:

  Oh! ¿porque Jesus me ama?

  No lo puedo explicar;

  Pero a tí tambien te llama.

  El te quiere hoy salvar".

Norsk:

  Å, jeg underes hvorfor Jesus

  Stanset meg og tok meg opp?

  Han forlot meg mine synder.

  Jeg er ren i Jesu blod.

 

Vi sang denne sangen mye på '70-tallet. Nå synger de med den myke guaraña-rytmen. Det var skikkelig fint!

 

Ettersom jeg bor på hospitset Hogar Menno i Asuncion sentrum, dro jeg de 40 km til byen så fort som mulig. 

Tilbake til hovedside

Neste side

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com